ceturtdiena, 2008. gada 28. augusts

aivars zablackis - Google meklēšana

aivars zablackis - Google meklēšana

9 komentāri:

LR-represētais teica...

Pēdējo 10-gadu laikā LR policija pret Zablacki Aivaru bija safabricējusi apm. 10 krimināllietas , kuras visas ir izbeigtas , kā nepamatoti ierosinātas !!! Vīņam ir nodedzinājuši māju Rīgā, Kūduma ielā 13 , Vecāķos !!! Ir izārdījusi viņam ģimeni !!! Ir atļāvusi , jo neizmeklē pret viņu nodarītos kriminālnoziegumus, apzagt viņa īpašumus ( Rīgas GPP 6.POLICIJAS IECIRKNĪ VIEN IR 3 NEIZMEKLĒTAS KRIMINĀLLIETAS PAR ZĀDZĪBĀM KUR CIETUŠAIS IR A.Zablackis )!!! Netiek izmeklēta arī krimināllieta par naudas izspiešanu, bet krimināllietā par kukuļa izspiešanu , tiesājamais, bijušais Rīgas GPP 6.POLICIJAS iecirkņa priekšnieks P.Kazakovskis Rīgas apgabaltiesā tika notiesāts ar 3 gadu nosacītu sodu !? Un tas viss ņemot vērā to apstākli ka izspiešanas priekšmets-BIJA SAFABRICĒTA KRIMINĀLLIETA !!!?

LR-represētais teica...

Interesanti atzīmēt, par P.Kazakovska 1.kukuļa (1 500 eiro)izspiešanu LR DROŠĪBAS POLICIJAI, "nebija laika" izmeklēt un viņa saņemšanas brīdī aizturēt izspiedēju! Arī pie 2. kukuļa pieprasīšanas tika likti tehniski sķēršli no DP puses- LR DP nebija naudas (3 500 eiro) ko "iezīmēt" un cietušajam nācās LR DP aizdot savu naudu lai būtu iespēja aizturēt izspiedēju... Visu šo darbību rezultā CIETUŠAIS pārvērtās par LIECINIEKU !!!
P.s.TĀS IR PIRMĀS TOTALITĀRĀ REŽĪMA PAZĪMES VALSTĪ, KAD TĀDA IESTĀDE, KĀ DP TIEK IZMANTOTA, GALVENOKĀRT, EKONOMISKI , SOCIĀLI UN POLITISKI SAVĀDĀK DOMĀJOŠO VAJĀŠANAI, NEVIS UZRAUDZĪT KORUPCIJU UN KRIMINĀLNOZIEGUMUS VALSTS AMATPERSONU VIDŪ !!!

LR-represētais teica...

1998.gadā, kad tika notiesāts pirmais Rīgas GPP GALVENAIS INSPEKTORS V.GAVRIĻUKS-par izpiešanu-(reketu), lietā kur cietušais bija Aivars Zablackis, minētā policista kolēģīši noveda Rīgas apgabaltiesas tiesnesi LEPSES kungu, ka viņam par savu spriedumu nācās nošauties savā tiesneša kabinetā nākošajā dienā pēc taisnīgā sprieduma pieņemšanas !!! Spriedumu starp citu atstāja negrozītu arī pēc notiesātā POLICISTA NĀVES CIETUMĀ (izrādās, ka viņš-V.Gavriļuks divu mēnešu laikā esot saslimis ar ļaundabīgo audzēju un miris )(drīzāk, gan izskatās, ka viņš tika apklusināts dēļ sava neveiksmīgā šantāžas mēģinājuma atlāt POLICEJISKĀ REKETA PIRAMĪDAS VIRSOTNI LATVIJĀ, ja kolēģīši nedabūs viņu ārā no cietuma...) KOLĒĢĪŠI gan centās visiem spēkiem, pret Aivaru Zablacki tika safabricētas kādas četras krimināllietas, kuras visas gala rezultātā tika izbeigtas , kā nepametoti ierosinātas !!! Rīgas GPP pāris gadus visas "piecminūtes" sākās ar ZABLACKA uzvārdu, jo notiesātā KOLĒĢĪŠI izmantojot operatīvo likumu rakstīja viltus ziņojumus, ka visus LATVIJĀ smagākos noziegumus strādājot ZABLACKIS... Notiesātā policista KOLĒĢĪŠI "rāvās vaiga sviedros", taisīja kratīšanas ar prokurora mutisko piekrišanu, bez tiesneša sankcijas, kratīšanas laikā ar dūrēm uzbruka ZABLACKA sievai, kuru no kratīšanas ar ātro palīdzību aizveda uz SPONTĀNU ABORTU ... !
Bet tikmēr mierīgi kādas KĀDREIZ SLAVENAS BANKAS PASPĀRNĒ , kura ,starp citu, bija arī iniciatore V.GAVRIĻUKA neveksmīgajiem reketa mēģinājumiem pret ZABLACKI, kāds izbijis milicis, kļuvis par biznesmeni veica arī ĶĪLERA pienākumus, un nekad nepiemirsa caur savu avīželi "VESTI SEGODNJA" KLAJI BEZKAUNĪGI APMELOT AIVARU ZABLACKI, ko Tu viņiem padarīsi, VISAS AMATPERSONAS jau dreb dzirdot vien vārdu- PAREKS, tad nošaus tāpat kā kādreizējo RĪGAS APGABALTIESAS PRIEKŠSĒDĒTĀJU ( un vēl tālā KRIEVIJAS pilsētelē, kur minētā banka ar savu filiāli ir galvenais finansu noteicējs atradīs kādu izbijušu NACIONĀLBOĻŠEVIKU, kurš nekad nebūdams Latvijā atkal salies plašai publikai miglu acīs par Rīgas tiesas priekšsēdētāja NOSLEPKAVOŠANU...)
UN TĀ TAS TURPINĀS LĪDZ ŠAI BALTAI DIENAI ...

LR-represētais teica...

Re ka slavenais PAREX ķīleris tiks vaļā ar vienu izbīli " LOJĀLIE TIESĪBSARGI" viņam inkriminē tikai kūdīšanu uz slepkavību...
Vai visai LATVIJAI slavenā pasūtījumu noziegumu ORGANIZĒTĀJA PAŠCIEŅA NETIKS AIZSKARTA...
( vai tikai šis darījums nav ticis ietverts PAREX-BANKAS nodošanas noteikumos...???)

Aivars Zablockis teica...

Vél lídz shim Aivaram Zablackim nav atdoti kulí izspiestie 1 500- euro no Pjotra Kazakovska puses... To laikam savá starpá sadalíja ar Rigas Apgabaltiesas prokurori, kura iniciéja bijushajam kriminálpolicijas priekshniekam LIKUMIEM NEATBILSTOSHO prokurora vienoshanos ...

Aivars Zablockis teica...

http://aivarszablackis-tiesbas-but-apmelotam.blogspot.com/2008/06/terorizm.html

Reirs: Valsts gadā aptuveni 300 miljonus eiro maksā par parādu apkalpošanu
Lai arī budžetā ir izveidojies neliels pārpalikums, valstij ir jābūt piesardzīgai ar izdevumiem, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta panorām...
db.lv
Es ar jums esmu koplietojis dokumentu ar nosaukumu "В Германии Parex banka запрещено принимать вклады kopija":
http://docs.google.com/Doc?id=dcbdhdgh_50mwsn37gq&invite=cwp78wz

Tā nav piesaistne– tas tiek uzglabāts tiešsaistē Google dokumentos. Lai atvērtu šo dokumentu, vienkārši noklikšķiniet uz iepriekš redzamās saites.

Aivars Zablockis teica...

AIVARS ZABLACKIS sākotnēji kopīgoja:

AIVARS ZABLACKISpirms 16 min
GODMAņA kunga izkārtotie parādi žīdu mafijai !!!
Es ar jums esmu koplietojis dokumentu ar nosaukumu "В Германии Parex banka запрещено принимать вклады kopija":

Aivars Zablockis teica...

AIVARS ZABLACKIS
Publiska ziņa - 2015. gada 18. jūn.


Publiska ziņa -http://www.gorod.lv/novosti/38888-bandityi_obeschali_menya_vzorvat_za_politseyskogo#.Uz8IPuJt4Zk.draugiem
Un kurš atbildēs par vairākkārtējo teroru pret manīm, ar vairākajām MANA īpašuma dedzināšanām un krimināllietu fabrikāciju pret manīm ?!
General -
https://plus.google.com/+AIVARSZABLACKIS777/posts/71L4pMLr3CW
Oligarhu ieliktie TIESīBSARGāJOšIE KROPļI 5 GADUS TERORIZēJA MANI AR SAFABRICēTU KRIMINāLLIETU !!!!!!
https://picasaweb.google.com/AivarsZablackis/VbmQHK#5185898104832915698
Rādīt mazāk

Pret ģenerālprokuroru īstenota provokācija
apollo.tvnet.lv
Ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers TV3 raidījumam «Nekā personīga» atklājis, pret viņu salīdzinoši nesen netieši īstenota provokācija, kuras mērķis bijis viņu diskreditēt. Kā atgādina raidījums, ar žurnāla «Ir» starpniecību pirms divām nedēļām ...

Aivars Zablockis teica...

ŠĀDI MORĀLIE KROPĻI SĀKOT NO ĢENERĀLPROKURORA, BEIDZOT AR VIENU OTRU AUGSTA RANGA VIRSPROKURORU KĀDI STRĀDĀ PROKURATŪRĀ, TAS IR VIENS POLITISKO NELIEŠU BARS, KURI VARĒTU AIZSTĀVĒT DISERTĀCIJAS TAFTOLOĢIJAS UN INSINUĀCIJU JOMĀ ...KALNIŅŠ AR MEŽSARGU SALASĪJUŠIES MŪSU LR POLICISTU OPERATĪVO ZIŅOJUMU MURGUS MĒĢINĀJA IEGALVOT KA MĒS AR TB/LNNK DEPUTĀTU VIDIŅA kungu UN ČEČENU MAFIJU ESOT UZSPRIDZINĀJUŠI UNIVERSĀLVEIKALU, KA NĀCĀS VIŅUS IESŪDZĒT TIESĀ, JO ES NEVIENU ČEČENU, NE VDIŅA KUNGU PERSONISKI NEPAZĪSTU... ( ŠITĀS TE VIŅU MURGAINĀS NOSLĒPUMU PIELAIDES IR PĒDĒJAIS SŪDS PRIEŠ LATVIJAS, VIŅI PAŠI SACER TOS MURGUS UN PAŠI LASA...) PAR PIEMĒRU, BIJA MAN SASKARSME AR RĪGAS APGABALTIESAS PROKURORU IEVĪTI ( PĒC IZSKATA PAJOLĪTS (sick) ) KURŠ MAN MĒĢINĀJA IESKAIDROT KA NOŠAUTA AMATPERSONA VĒL PILDA SAVUS AMATA PIENĀKUMUS,KAUT GAN ES NO TIESLIETU MINISTRA VIŅAM IESNIEDZU IZZIŅU, KA MIRIS CILVĒKS NEVAR BŪT AMATPERSONA... ( VIENS NO VIŅA ARGUMENTIEM, BIJA , KA VIŅAM PROKURORAM- HARITONOVS ESOT AUTORITĀTE...) TĀ VIŅI MANI DIRSINĀJA 3 GADUS UN PAT PUSGADU MĒĢINĀJA TIESĀT, KAUT GAN SATVERSMES TIESĀ JAU SEN BIJA ATCELTS TĀDS 174. KL PANTS... ;):O(puke)
https://www.draugiem.lv/blogs/post/Varbut-ka-nu-jau-mirusa-Aloiza-Blonska-meitai-Ingr_13976455